Ohjeita

KAMPPAILUAKATEMIAN PERUSKURSSIT

KamppailuAkatemian peruskursseilla opetellaan lajien alkeet ja lajeille ominainen etiketti. Tällä tavoin jokainen uusi harrastaja pääsee turvallisesti varsinaisen lajiharjoittelun alkuun.  Eri lajien peruskursseja järjestetään kaksi kertaa vuodessa, syyskaudella yksi ja kevätkaudella yksi.

Ilmoittautuminen ja maksu kursseille tapahtuu paikanpäällä Gym42 infopisteessä. Ilmottautumisen yhteydessä täytetään henkilötietolomake sekä allekirjoituksin varustettu sitoumus siitä, ettei opittuja taitoja ole lupa käyttää salin ulkopuolella muuten kuin äärimmäisessä tapauksessa itsepuolustukseen. Vakuutus ei sisälly kurssin hintaan – harrastajan on halutessaan hommattava itselleen vakuutus. Vakuutus ei ole pakollinen perusharrastajalle, mutta kilpailijalle se voi olla. Ohjaajilta saat tarvittaessa lisätietoa vakuutuksista.

Peruskursseilla voi käydä kokeilemassa maksutta  pari ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen tulee peruskurssimaksu olla maksettuna. Peruskurssimaksu sisältää harjoitukset kokeneen ohjaajan johdolla ja kulkuavaimen. Hintaan eivät sisälly mahdollinen vyökoemaksu, vakuutus eivätkä harjoitteluvarusteet. Kurssien aikana harjoitteluaktiivisuutta seurataan kulkuavaimen avulla. Peruskurssi päättyy vyökokeeseen tai tasotestiin.

Peruskurssin jälkeen harjoittelu jatkuu lajin jatkoryhmässä. Jatkoryhmäläisillä on oman lajinsa lisäksi mahdollisuus osallistua myös moniin muihin treenehin.

 

KAMPPAILUAKATEMIAN JATKOKURSSIT

Peruskurssin käynyt kamppailulajiharrastaja valitsee itselleen sopivan jatkoryhmän oman lajinsa ja vyöarvonsa perusteella. Jatkokurssiryhmissä jokainen harrastaja etenee omaa tahtiaan eli seuraava vyöarvo saavutetaan oman kehittymisen tahdissa.

 

HARJOITUSAKTIIVISUUDEN SEURAAMINEN

Harjoitusaktiivisuutta seurataan kaikissa kamppailulajiryhmissä kulkuavaimen avulla. Kaikilla harjoittelijoilla tulee olla oma henkilökohtainen kulkuavain.

 

TASO/VYÖKOKEET

Harrastajan taitojen ja käyntikertojen ollessa riittävällä tasolla hänellä on mahdollisuus osallistua vyökokeeseen. Vyökokeeseen tai tasotestiin ei voi osallistua ilman oman ohjaajan lupaa. Mahdollinen lupa myönnetään katselmuksessa (ns. harjoitusvyökoe), jonka pitää oma ohjaaja ennen varsinaista vyökoetta. Katselmuksiin tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautumiskäytäntö vaihtelee lajeittain.

Vyökokeet ovat maksullisia. Vyökokeita järjestetään mm. lajileirien ja kilpailuiden yhteydessä.

 

KILPAILUT

KamppailuAkatemiassa järjestetään omia pieniä salikisoja erikseen sovittuina päivinä. Salikisojen tarkoituksena on antaa harrastajille mahdollisuus oman otteluosaamisen testaamiseen tutussa ympäristössä ja toimia ponnahduslautana suurempiin kisoihin.

 

ULKOPUOLISTEN LÄSNÄOLO HARJOITUKSISSA

Lajeista kiinnostuneet ystävät ja uudet tutustujat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia kertaluonteisesti. Ulkopuolisten läsnäololle on aina pyydettävä harjoitusten vastuuohjaajan lupa.

 

SÄÄNTÖJEN RIKKOMINEN

Henkilö, joka rikkoo yhteisesti sovittuja sääntöjä tai omalla toiminnallaan aiheuttaa haittaa seuran jäsenille tai maineelle, voidaan vakavimmillaan erottaa seurasta.