Akatemia

Kamppailuakatemia on useamman lajiseuran koalitio, jonka tarkoituksena on edistää lajiharrastajien osaamista ja tarjota entistä kovempitasoinen ja enemmän mahdollisuuksia sisältävä kattaus kamppailulajeja yhden oven takaa. Akatemia on siis tarkoitettu juuri sinulle joka haluat kehittää itseäsi kamppailun ja fyysisen kuntosi osalta.

Kamppailuakatemiassa on tällähetkellä mukana Potkunyrkkeilyseura Ironman Kickboxing Savonlinna ja Lukkopaini seura Fighters House. Sekä fysiikkapuolen että infran osalta CrossFit SLN. Mikäli haluat myös oman lajisi mukaan niin otathan yhteyttä perustajajäseniin.

Idea on luoda hyvä tarjotin peruskursseja, joiden tiedoilla ja kokemuksilla ihmiset voivat valita helposti itselle soveltuvimman lajin ja myös päätyä treenaamaan useampaa lajia yhtä aikaa ja oppia monien eri lajien kautta paljon uutta niin kamppailusta urheiluna kuin todella tehokkaana tapana pitää itsensä kunnossa. Monipuolinen tarjotin siis edesauttaa lajeissa kehittymistä, helpottaa lajivalinnoissa ja mahdollistaa entistä monimuotoisempaa harjoittelua hyvän kunnon ja terveyden saavuttamiseksi.

Kamppailuakatemia antaa monipuolisen mahdollisuude  perinteiseen budolaji tyyppiseen treenaamiseen ja samalla todella nykyaikaiseen ja erittäin tehokkaaseen tapaan pitää omasta kunnostaa huolta. Kamppailuakatemian ydinohjaajilla on yhteensä noin sata vuotta aktiivista taustaa kamppailulajeista ja voidaan sanoa että osaamista ja kokemusta on paljon annettavaksi ja jaettavaksi motivoituneille treenaajille kuntoliikunnan, aseettoman ja aseellisen kamppailun taidoista.

Kampailuakatemian tilat tulevat olemaan kamppailijoille avoinna aamu viidestä ilta yhteentoista ja  pitävät sisällään useita ohjattuja treenejä päivittäin. Lisäksi kamppailulajien avoimet yhteiset treenit tulevat antamaan paljon uutta myös kokeneille treenaajille. Treenitilat mahdollistavat myös mahdollisuuden harjoitella CrossFit salilla monipuolisesti toiminnallista harjoittelua ja viedä kamppailuosaamisen ohella fysiikkaa eteenpäin.